Du er her:

2 GULL, 1 SØLV og 2 BRONSE til BSK i Norgesmesterskapet i sprintorientering!

Vi gratulerer Jonas og Mathea med hvert sitt NM-gull og Cornelius med NM-sølv i sprintorientering. Jonas og Mathea sikret også hver sin NM-bronse på torsdagens knockout konkurranse. Og stafetten gjenstår...
F.v. Jonas Fenne Ingierd, Mathea Gløersen, Cornelius Bjørk - NM Sprint 2024 Eskil Gullord

Norgesmesterskapet i Sprintorientering arrangeres i år i Bodø og BSKs løpere har så langt levert prestasjoner på øverste hylle. Jonas Fenne Ingierd var tittelforsvarer i herrenes yngre juniorklasse og tok også i år en klar seier. Mathea Gløersen løp inn til en enda mer overlegen seier i damer eldre junior.  Vår fotrappe løper Cornelius Bjøk lå også an til det helt store i herrenes seniorklasse helt til et litt uheldig veivalg til nest siste post, og endte på sølvplassen bare 1 lite sekund bak gullet i mål.

Mathea og Jonas tok på torsdag også hver sin bronsemedalje når NM knock-out sprint ble arrangert i samme by, og BSK står dermed foreløpig med hele 5 medaljer i årets sprint-NM. Og det før stafetten arrangeres i morgen….

Laginnsatsen forøvrig var også svært sterk. Markus Hirsch, Henry McNulty og Tilda Johansson løp alle inn til hver sin flotte 7. plass i hhv H17-18, H21 og D21, mens Marie Kravdal også løp seg inn i topp 10 med en sterk 9.plass i D19-20. Henry tok dessuten også 7.plass i knock-out sprinten torsdag.

BSKs øvrige løpere Viktor Meland-Tangen, Tobias Lium, Mats Lindaas, Agnethe Hasli og superveteran Øystein Kvaal Østerbø har også levert gode løp under NM. Førsteårsjunioren Viktor løp seg sågar helt til semifinale på knock-out sprint.

Vi gratulerer, og nå gleder vi oss til sprintstafetten i morgen!